Wednesday, February 23, 2011

Do You Bring Formula To Hospital

Tagliatelle with sausage, mushrooms and truffle

Many of you will understood .... I eat the mushrooms they always and everywhere .... especially the mushrooms, this time I put a twist by adding slices of summer truffle carpaccio of MAGNATUM CLUB I paid homage to some of their finest products, the slices of truffle in excellent olive oil is thin and fragrant and are therefore adattassime to enrich our dishes. Now I present to you the recipe ...

500 gr. of noodles, sausages
3,
fresh mushrooms or frozen mixed,
garlic, olive oil, parsley, truffle carpaccio
Magnatum Club

In una padella capiente far rosolare l'aglio con l'olio, aggiungere la salsiccia sbriciolata e far rosolare, intanto mettere a scongelare i funghi, tagliarli a pezzetti e aggiungerli al composto, salare e pepare e far cuocere per 15-20 minuti finchè i funghi sono cotti. Lessare le tagliatelle una volta cotte versarle nella padella con i funghi, se occorre aggiungere dell'acqua di cottura della pasta, farla saltare bene, a fine cottura aggiungere un pò di olio del tartufo e decorare con le scaglie sempre del tartufo....vi assicuro che era da leccare i baffi!!!
Alla prossima ricetta!



0 comments:

Post a Comment