Star 
  
 
 
 The potato gateau a Neapolitan recipe, I usually always have done in round or square pan, but when they have this beautiful mold  PAVONI , I thought I'd do it different and original, star-shaped, in the beautiful mold line  I WANT TO BE A STAR , I must say, modestly, it was beautiful to look at and good the taste! 
 
  
 Here's the recipe (of course, the ingredients may vary depending on your taste) 
  1.5 kg. potatoes, 100 g.  
  of butter, 4 eggs 
, 
 150 g. of sausage or diced sausage mixed 
 150 g. grated Parmesan cheese, 
 400 g. of smoked provolone or mozzarella  
  
 milk to taste salt, pepper 
  
   
  parsley, breadcrumbs and butter for buttering the baking pan.  
 
  
  Procedure:  
   Lessare le patate, sbucciarle e schiacciarle con lo schiacciapatate. 
 Aggiungere tutti gli ingredienti e mescolare bene, se l'impasto fosse troppo sodo aggiungere un pochino di latte. Ungere la teglia, aggiungere del pane grattato ed eliminare i residui, mettere l'impasto e spolverare con dell'altro pane grattugiato, qualche fiocchetto di burro e infornare a forno caldo per 25/35 minuti, finchè non si vede una bella crosticina dorata,  far riposare un pochino poi si mangia caldo o freddo, è utile anche per gite e pic nic. Buon appetito!   
      
      
      
      
      
        
  
  
  
  
      
 
  
  
  
   
   
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